X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Acuzaţii grele ale unui chirurg din Orhei la adresa şefului său

9 mar. 2017,, 09:26   Societate
5197 2

Doi cunoscuţi şi respectaţi medici din cadrul Spitalului Raional (SR) Orhei au devenit protagonişti ai ştirilor de top transmise de presa din Chişinău, pentru un incident care îi pune într-o lumină deloc pozitivă.

Despre incidentul, care ar fi avut loc miercuri în sala de operaţii a Secţiei Chirurgie a SR, primul a relatat Jurnal TV. Chirurgul Valeriu Slutu s-a plîns în faţa camerei de luat vederi că în timp ce efectua o intervenţie, în sală a intrat şeful secţiei, Ion Șiman , care l-a agresat fizic în prezenţa medicului anestezist şi a asistentelor medicale. Potrivit lui Slutu, Șiman era enervat din cauza că acesta a venit la lucru şi opera în ziua liberă de serviciu.

Ion Șiman nu a dorit să vorbească cu reporterul, bruscîndu-l pe acesta, iar medicul–șef al spitalului, Elena Palanciuc, s-a abţinut de la comentarii, notează sursa citată, care mai menţionează că incidentul a ajuns în vizorul poliţiei şi că în privinţa lui Ion Siman ar putea fi deschis un dosar penal.

Cei doi medici au la activ zeci de ani de lucru în chirurgie. În trecut, Ion Șiman a fost şi medic-sef al SR Orhei, iar în prezent este consilier local din partea socialiştilor atît în Consiliul raional, cît şi în Consiliul orăşenesc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?