Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Fiul lui Trump, plătit de un ONG apropiat de Moscova

4 mar. 2017,, 00:30   Externe
2917 0

Unul dintre fiii președintelui american ar fi primit bani din partea unui ONG apropiat de Moscova.

Donald Trump Jr. a primit 50.000 de dolari pentru a participa la un eveniment găzduit de o organizaţie nonguvernamentală apropiată de Rusia, relatează Wall Street Journal.

Donald Trump Jr. a rostit o alocuțiune la un dineu care a avut loc anul trecut la hotelul Ritz din Paris, cu aproape o lună înainte ca Donald Trump să cîştige alegerile prezidenţiale.

Președintele acestei organizații, Fabien Baussart, și soția sa, născută în Siria, Randa Kassis, au cooperat cu Rusia în încercarea de a pune capăt războiului civil din Siria, potrivit unor oficiali americani, europeni și arabi citați de cotidian.

Întâlnirea din octombrie de la Paris reprezintă o verigă în lanțul contactelor care au existat în ultimii ani între apropiații președintelui american și indivizi avînd legături cu Moscova, notează jurnaliștii americani.

Donald Trump s-a retras din toate afacerile sale în momentul în care a preluat mandatul de președinte. Liderul de la Casa Albă a transferat autoritatea și gestionarea companiilor sale către un fond sau către filiale care sunt „gestionate în comun” de către fiii săi adulți, Donald Jr. și Eric Trump, și de către directorul executiv și financiar al Trump Organization, Allen Weisselberg.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?