X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Dodon i-a transmis condoleanțe lui Poroșenko

3 mar. 2017,, 09:59   Societate
3903 0

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a transmis un mesaj de condoleanțe Președintelui Ucrainei, Petro Poroshenko, în legătură cu explozia produsă într-o mină din Lvov, Ucraina, soldată cu 11 persoane decedate, relatează NOI.md

“Am aflat cu regret și adîncă tristețe despre explozia puternică produsă în regiunea orașului Lvov, soldată cu pierderi de vieți omenești și persoane rănite. În aceste clipe grele, în numele Republicii Moldova și al meu personal, doresc să exprim sentimentele noastre de profundă compasiune și solidaritate cu poporul ucrainean”, a menționat Dodon în mesajul său.

Șeful statului, a îndemnat omologul său ucrainean să le transmită familiilor și rudelor celor care au avut de suferit sincere condoleanțe, iar celor răniți însănătoșire grabnică și putere de a trece peste momentele dificile.
Precizăm, o explozie provocată joi de o scurgere de gaze într-o mină de cărbune din vestul Ucrainei s-a soldat cu cel puțin 11 morți.

Într-un comunicat de presă, Ministerul pentru Situații de Urgență ucrainean a indicat că soarta a 20 de mineri este încă necunoscută. În total, 172 de mineri se aflau în mină în momentul deflagrației.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?