X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Guţu îi ripostează lui Ghimpu că nu i-a dat funcţia promisă

15 apr. 2013,, 23:35   Politică
8262 3
Foto: adevarul.ro
Parlamentara Ana Guţu susţine că liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, i-a promis funcţia de vicepreşedinte al PL atunci cînd a convins-o să intre în politică.

În cadrul unei emisiuni la PRO TV Chişinău, Ana Guţu, care a fost exclusă din partid deoarece face parte din Consiliul Reformator al PL, a dezvăluit că, deşi i-a promis această funcţie, liderul PL nu s-a ţinut de cuvînt, uitînd de promisiunea făcută, citează NOI.md.

“Cînd m-a invitat, a zis că îmi va asigura funcţia de vicepreşedinte al PL. Ulterior, la Congresul PL din 2010, s-a făcut că a uitat că mi-a promis să fiu vicepreşedinte al PL. Nu i-am reproşat nimic. Dar cuvîntul este cuvînt, trebuia să ţină cont de el”, a spus Guţu.

Menţionăm că schimbul de replici dintre liderul PL şi deputatul Ana Guţu au început după ce Guțu, împreună cu încă 7 deputați din PL și alte persoane cu funcții de răspundere, au creat Consiliul Reformator al PL, care solicită numirea unui alt lider de partid și continuarea negocierilor privind crearea AIE-3.

Anterior, liderul PL, Mihai Ghimpu, a spus că i-a dăruit Anei Guțu diamante, iar aceasta l-a trădat. În replică, Guţu a declarant că nu-i va întoarce cadoul înapoi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?