X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

La doar 28 de ani s-a căsătorit cu o femeie de 82 de ani (FOTO)

24 feb. 2017,, 01:30   Externe
8979 0

Un bărbat de 28 de ani din Indonezia s-a căsătorit săptămîna trecută cu o femeie de 82 de ani, după ce ea l-a sunat din greșeală și acesta s-a îndragostit de vocea ei de la telefon.

Martha Potu (82 de ani) l-a sunat, în mod accidental, pe Sofian Loho Dandel ( 28 de ani), formînd greșit un număr de telefon, iar tînărul a rămas fermecat de vocea ei, fapt pentru care a continuat să o sune, simțindu-se îndrăgostit nebunește de ea.

După mai multe discuții telefonice, cei doi au decis să se întîlnească, iar Sofian s-a dus la ea acasă și a rămas uimit cînd a văzut că persoana care i-a deschis ușa este o văduvă de 82 de ani și femeia de care el era îndrăgostit. Șocul a fost extrem de mare pentru că Potu nu și-a dezvăluit niciodată vîrsta, iar el nu-și imagina că aceasta este o femeie cu riduri și pielea lăsată, care este cu 54 de ani mai mare decît el.




Cu toate acestea, Sofian a decis să nu renunțe la femeia pe care o iubea, spunînd că faptul că arată diferit de felul în care și-a imaginat-o el nu îi schimbă sentimentele pentru ea. Femeia i-a povestit că este singură de 10 ani, de cînd soțul ei a murit, iar cei doi copii ai săi au plecat în alte țări să muncească, în speranța unui trai mai bun.

Impresionat de povestea ei, tînărul nu a mai stat pe gînduri și a cerut-o de nevastă. Astfel, pe 18 februarie, la un an de când Martha l-a sunat din greșeală, cei doi au mers în fața altarului și și-au jurat iubire veșnică, în fața prietenilor și familie, în North Sulawesi, Indonezia, Dandel promițîndu-i miresei sale că nu o va părăsi niciodată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?