X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

O cafenea mică din Franța a fost asaltată de clienți. Motivul...

21 feb. 2017,, 01:00   Externe
2907 0

O cafenea mică din Franța a fost asaltată de clienți, doă ce a primit o stea Michelin pentru calitatea serviciilor sale.

Totul a fost însă o greșeală, relatează The Telegraph.

Oamenii și echipele de televiziune au fost surprinși atunci cînd au ajuns la micuța cafenea Bouche a Oreille, situată în orașul Bourges. Au găsit acolo un local cu prețuri mici, cu fețe de masă din plastic. În plus, canfeneaua servea un meniu fix, care costă aproximativ zece euro și include lasagna sau friptură cu cartofi prajiți.

Cafeneaua nu avea nimic în comun cu restaurantele care primesc câte stele Michelin. Ulterior, a ieșit la iveală că totul a fost o greșeală. Restaurantul Bouche a Oreille, aflat în Boutervilliers, lîngă Paris este cel care ar fi trebuit să primească de la început o stea. Restaurantul are un meniu care pornește de la 48 de euro și include creier de vițel, tartă cu homar și pere caramelizate în ciocolată.

„Brusc, nu mai făceam față. Reporterii tot veneau, iar fiul meu m-a sunat din Paris, unde locuiește. Aproape că murea de rîs. M-au sunat mai mulți prieteni să mă întrebe de ce nu le-am spus că am primit o stea Michelin”, a povestit Veronicque Jacquet, proprietarea cafenelei.

Cei de la Ghidul Michelin au încurcat localurile poate și pentru că adresele celor două sînt similare. Unul se află pe strada Route de la Chapelle, celălalt pe Impasse de la Chapelle.

Greșeala a fost îndreptată abia după două zile, timp în care oamenii au dat năvală la micuța cafenea.

„Am sunat-o pe doamna Jacquet în Bourges. Am râs împreună”, a spus Aymeric Dreux, chef la acest restaurant.

Greșeala celor de la Ghidul Michelin nu a adus doar faimă micuțului local, dar și o invitație la restaurantul cu același nume, care are acum o stea Michelin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?