Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ajută copiii bolnavi de cancer! Pentru fiecare produs cumpărat din gama Chicco, Farmacia Familiei donează 10 lei ©

13 feb. 2017,, 13:30   Societate
2237 0

Farmacia Familiei și Brandul Chicco au lansat o campanie cu scopul de a ajuta micuții bolnavi de cancer.

„Luminează cerul copilăriei” este menită să aducă zâmbetul pe fețele copiilor mai puțin fericiți, care luptă cu o grea încercare, devenind pacienți ai Institutului Oncologic.

Fiecare dintre noi poate dărui speranță, cumpărând un produs din gama Chicco la oricare dintre filialele „Farmacia Familiei”. Făcând această achiziție, contribui cu 10 lei pentru copiii bolnavi de cancer care sunt internați în Institutului Oncologic.

Costul campaniei este în totalitate suportat de către Farmacia Familiei și Brandul Chicco. Prețul produselor, pe parcursul campaniei, nu este în nici un mod influențat de demararea acesteia, iar cumpărătorul nu achită nicio suprataxă la prețul de vânzare a produsului.

Campania, lansată pe data de 1 februarie, durează până la finele lunii. Această perioadă nu a fost aleasă întâmplător, ziua de 4 februarie fiind dedicată Zilei Mondiale a Cancerului, iar 15 februarie fiind Ziua Internațională a Copilului cu Cancer.

„Va mulțumim că ați donat...” - așa începe mesajul de mulțumire care se regăsește pe bonul fiscal al campaniei „Luminează cerul copilăriei”, eliberat la procurarea a cel puțin un produs Chicco în oricare dintre filialele „Farmacia Familiei”. Doar împreună putem să învingem durerea!

Mai multe detalii despre campanie, vedeți AICI.

Rețeaua de farmacii „Farmacia Familiei” a fost fondată în anul 2005 de către compania Dita EstFarm, importator și distribuitor de medicamente și dispozitive medicale. Astăzi în cadrul rețelei de farmacii activează aproximativ o mie de angajați.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?