Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Serafim Urechean are o nouă activitate

9 feb. 2017,, 11:56   Societate
16045 10

Ex-Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova, ex-Primarul capitalei şi ex-liderul Alianţei „Moldova Noastră”, Serafim Urechean a început să-şi scrie memoriile.

Contactat de portalul nostru, Serafim Urechean a declarat că, în prezent, lucrează asupra unei cărți de memorii. „Eu lucrez asupra ei, sistematizez materiale. Nu am avut timp și nici intenție pînă acum, sincer vorbind. Oamenilor simpli o să le placă, pentru unii poate va fi dureros. Deocamdată nu pot să vă spun cît timp mai am de lucru asupra ei”, a precizat el.

Totodată, Urechean ne-a dezvăluit că „se gîndește și asupra unor propuneri care parvin”. „Țin atît de activitatea politică, cît și de serviciu, dar nu pot să vă spun acum, fiindcă nu ar fi corect din partea mea”, a punctat Urechean.

Fiind întrebat dacă nu i s-a făcut dor de viața publică, Serafim Urechean a menționat că, nu se odihnește deloc. „Mă trezesc pe la 4-5 dimineața, nu pot dormi. Am o pistă de alergat în casă și, ca să alung gîndurile și să le sistematizez, alerg vreo cîțiva km, consum puțin adrenalină și ajungem unde trebuie. Mergem înainte”, a conchis Urechean.

Reamintim că Serafim Urechean are lansat un album cu fotografii, care se numește „O cale străluminată de soartă”. Aceasta conține sute de fotografii şi este ca o autobiografie a sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?