X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

ULTIMA ORĂ! A murit interpretul Nelu Stratan

8 feb. 2017,, 14:50   Societate
7690 0

Interpretul Nelu Stratan, cunoscut pe scenă sub numele de Nelu, a murit acum cîteva minute. Acesta a murit acasă, însă cauza decesului nu e cunoscută deocamdată. Informaţia a fost confirmată de Poliţie pentru Publika.md.

Nelu Stratan s-a născut pe 11 iunie 1965, cunoscut simplu sub numele de Nelu.

Nelu Stratan a fost un interpret și producător moldovean de muzică folk și rock, fratele mai mare al lui Pavel Stratan. A copilărit ascultând muzica unor cîntăreți precum Mirabela Dauer, Corina Chiriac sau Dan Spătaru.

Pînă să își înceapă cariera de solist, Nelu a lucrat într-un studio unde se înregistrau casete, apoi se vindeau, iar mai tîrziu la o firmă care se ocupa cu imprimarea casetelor. A devenit cunoscut ca producător muzical în Republica Moldova, unde a lucrat cu mulți artiști, inclusiv cu fratele său, Pavel, care a lansat trei albume de studio.

În 2003 a lansat piesa "Ultima noapte" de pe albumul cu același nume, care a fost aleasa hitul anului în 2005. În România s-a lansat cu piesa "Zai, zai", inspirată dintr-un cîntec al lui Joe Dassin, aceasta a beneficiat și de un videoclip în regia lui Igor Cobîleanski.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?