X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Lupu revine în spațiul public cu un mesaj destinat colegilor de partid

8 feb. 2017,, 11:57   Politică
7044 11

Fostul președinte PDM Marian Lupu a ținut să transmită astăzi un mesaj de felicitare cu prilejul marcării a 20 de ani de la fondarea partidului, comunică NOI.md.

Politicianul, care este în prezent liderul fracțiunii parlamentare a PDM, a menționat că „crede sincer în viitorul acestui partid”.

„De-a lungul vremii am demonstrat că punem interesul țării mai presus de cel de partid, că sîntem o voce a echilibrului și moderației în politica moldovenească, că ținem la acest pămînt. Astăzi PDM este partidul care contribuie la stabilitatea politică a țării și la continuarea vectorului european. Sîntem cei care credem în Moldova și care muncim pentru a o crește și dezvolta. Iată de ce cred sincer în viitorul acestui partid”, a declarat Lupu.

Politicianul a transmit un mesaj pentru membrii, simpatizanții formațiunii, dar și pentru cei care cred în „valorile social-democrației”. „Datorită vouă, PDM a crescut și s-a consolidat, devenind în prezent formațiunea care dă tonul în politica moldovenească și care are un cuvânt de spus în plan intern și extern. Aș menționa aici că sîntem unica formațiune din Republica Moldova care are statut de membru asociat la familia politică europeană și reprezentat la nivelul Internaționalei Socialiste”, a mai remarcat Marian Lupu.

Precizăm că Marian Lupu s-a retras de la conducerea Partidului Democrat la finele anului 2016. Șefia partidului a fost preluată de Vlad Plahotniuc, decizie adoptată în unanimitate la Congresul din 24 decembrie. Marian Lupu și-a păstrat doar calitatea de membru al Consiliului Politic Național al PDM.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?