X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Trump a vorbit despre simpatia reciprocă cu Obama

7 feb. 2017,, 20:00   Externe
2464 0

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi-a exprimat încrederea că fostul lider american Barack Obama îl tratează cu simpatie.

Informația a fost comunicată de publicația The Huffington Post cu referire la interviul politicianului pentru canalul de televiziune Fox News.

Şeful statului a adăugat că şi el are o atitudine bună faţă de predecesorul său. Noi ne înţelegem. Nu ştiu dacă el recunoaşte, dar mă place (...) Eu simt asta (...) Şi eu îl plac”, a menţionat el.

Trump a recunoscut, de asemenea, că anterior el cu Obama „spuneau unul despre celălalt lucruri îngrozitoare”. „Politica este un lucru uimitor”, a conchis preşedintele.

La scurt timp după inaugurarea din 20 ianuarie, Trump a renunţat la un şir de iniţiative realizate în perioada guvernării predecesorului său. În particular, el a suspendat executarea de către instituţiile de stat a prevederilor programului asigurărilor medicale generale Obamacare, pe care Barack Obama îl considera unul dintre principalele sale realizări. În afară de aceasta, preşedintele SUA a limitat migraţia în ţară. La rîndul său, Obama a susţinut protestele împotriva succesorului său, declarînd că suspendarea acceptării refugiaţilor prezintă pericol pentru valorile americane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?