Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Balițchi despre implicarea Serviciului Vamal în dosarul în care figurează numele lui Vlad Filat

8 apr. 2013,, 11:40   Politică
5956 2
Foto: publika.md
Tudor Balițchi neagă implicarea Serviciului Vamal în dosarul microbuzului donat de premierul Vlad Filat unei familii cu 15 copii din Sîngera. După ce a fost audiat la Centrul Național Anticorupție, șeful Serviciului Vamal a negat existența unor acte emise de Serviciul Vamal companiei ”East Auto Lada”, de la care a fost luat microbuzul, relatează NOI.md.

De asemenea, el a spus că, în caz de necesitate, va fi făcută o investigație dublă de către Vamă. “Careva acte emise ilegal de către Serviciul Vamal nu am stabilit. Noi am făcut analiza tuturor documentelor emise și nu am constatat astfel de încălcări, iar dacă vom găsi ceva, neapărat îl vor transmite ofițerilor de urmărire penală”, a spus Balițchi.

Menționăm că, anterior, premierul Vlad Filat a donat unei familii cu 15 copii din Sîngera un microbuz. Ulterior, directorul companiei ”East Auto Lada”, Ion Spătaru, de la care a fost procurat microbuzul a reclamat abuzuri din partea Serviciului Vamal şi a secretarului adjunct al Guvernului, Eduard Bănăruc. Totodată, imediat după donație, mai multe fundaţii de caritate şi ONG-uri au fost „invitate” de Guvern să achite costul microbuzului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?