X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Putin a demis 16 generali

2 feb. 2017,, 17:30   Externe
7131 2

Astăzi, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat decretul privind eliberarea din funcție a 16 generali de la Ministerul pentru Apărare Civilă, Urgenţe şi Eliminarea Consecinţelor Dezastrelor Naturale (EMERCOM), Ministerul Afacerilor Interne (MAI) și Comitetul de Anchetă (CA).

Printre cei disponibilizați se numără șeful Departamentului MAI din Republica Karaciai-Cerchezia Cazimir Botașiov, procurorul regiunii Iaroslavl Iurii Verhovțev și directorul Departamentului unităților anti-incendii și de salvare al EMERCOM al Rusiei Alexandr Agafonov.

A fost remarcat faptul că directorul Departamentului politicii teritoriale a EMERCOM al Rusiei Iuri Covalev și șeful Direcției regionale EMERCOM din Republica Bureatia, Victor Mihailov, nu numai că au fost demiși din posturile lor, ci și eliberați din serviciul militar.

Potrivit decretului prezidențial, la postul de șef adjunct al EMERCOM au fost numiți Vladlen Axionov și Pavel Barîșev. De asemenea, au primit funcții noi Dmitri Cursanov, care fiind colonel de Poliție va ocupa acum postul de șef al Departamentului Transport la Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei.

În ce privește numirile în posturi din regiuni, procuror al Republicii Crimeea a devenit Oleg Camșilov, conducător al Departamentului Comitetului de Anchetă al Rusiei în orașul Sevastopol - Victor Tanifa; procuror al regiunii Leningrad a fost numit Boris Markov.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?