Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4021

Republica Moldova a acceptat un hoț în lege expulzat din Ucraina și respins de Rusia

5 apr. 2013,, 14:02   Societate
12512 3
Foto: presalocala.com
Un hoţ în lege georgian, numit Gocia Ginciradze, iar în lumea criminală cunoscut ca “Kurşa”, a fost expulzat în Republica Moldova.

Acesta a fost reținut în oraşul Saki din Crimeea pe data de 1 aprilie de către ofiţerii Centrului pentru combaterea crimei organizate din Ucraina.

Potrivit secretarului de presă al Centrului pentru combaterea crimei organizate al Ministerului de Interne al Ucrainei, Irina Lemeşeva, Ginciradze a fost condamnat de mai multe ori în Federaţia Rusă şi Georgia, pentru afilierea la un grup criminal organizat, pentru trafic de arme şi droguri. Ultima dată, acesta şi-a ispăşit pedeapsa în Georgia, fiind eliberat în baza unui decret de amnistie, în decembrie 2012, relatează epresa.md.

„A fost expulzat în Moldova, dar nu în Georgia şi nici în Federaţia Rusă, deoarece Republica Moldova a fost de acord să-l primească”, a declarat Lemeşeva, scrie sursa citată.

„Kurşa”, a locuit în Georgia şi Rusia. Potrivit datelor Centrului pentru combaterea crimei organizate, statutul de “hoţ în lege” Ginciradze l-a obţinut în anul 1992.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?