X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Trump a calificat-o pe Madonna drept dezgustătoare

28 ian. 2017,, 04:00   Externe
4947 0

Președintele SUA, Donald Trump, consideră că discursul interpretei Madonna în timpul marșului femeilor, cu critica în adresa lui este o rușine pentru țară, transmite postul de televiziune Fox News.

Luînd cuvîntul la mitingul de protest de la Washington, Madonna de două ori l-a înjurat pe noul Președinte, precum și a declarat că „este foarte înfuriată și s-a gîndit mult cum să arunce în aer Casa Albă”.

Postul de televiziune CNN a fost nevoit să întrerupă transmisiunea și să-și ceară scuze de la public pentru limbajul necuviincios. Mai tîrziu, interpreta a declarat pe pagina sa de pe Instagram că cuvintele ei au fost o „metaforă” și ea nu este predispusă la violență. În cadrul unui interviu la postul de televiziune FoxNews prezentatorul i-a solicitat lui Trump să comenteze discursul dur al Madonnei.

„Sincer, ea este dezgustătoare. Cred că și-a făcut un rău foarte mare. A distrus ideea protestului. Ceea ce a spus ea a fost o rușine pentru țara noastră”, a spus Președintele.

Sîmbăta trecută în SUA au avut loc marșuri de protest împotriva lui Trump. Potrivit diverselor estimări, numărul participanților a ajuns pînă la două milioane. Mass-media din SUA au calificat aceste discursuri drept „proteste feminine”, deși la ele au participat și bărbații.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?