Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Cameron s-a reapucat de vînătoare şi împuşcă fazani, pe care îi numește Boris şi Michael

24 ian. 2017,, 00:00   Externe
3157 0

Fostul premier britanic David Cameron a declarat la Forumul Economic Mondial de la Davos că vînează fazani, pe care îi numeşte Boris şi Michael înainte de a-i împuşca, pentru a se simţi mai bine după eşecul suferit la referendumul privind apartenenţa ţării sale la Uniunea Europeană, relatează The Independent.

Întrebat ce face de când şi-a dat demisia, el a răspuns: „Am folosit timpul liber pentru a mă apuca iarăşi de vînătoare“.

„Găsesc că atunci cînd împuşc câţiva Borişi şi Michaeli mă simt mult mai bine“, a adăugat el.

Cameron este încă dezamăgit de faptul că Boris Johnson şi Michael Gove s-au alăturat taberei anti-UE la referendumul din vara anului trecut privind apartenenţa Marii Britanii la blocul comunitar şi consideră decizia lor o trădare.

Cameron a mai spus că, deşi s-a retras din prim-planul scenei politice, este „încă însurat cu serviciul public“. „Între timp sînt disponibil pentru nunţi şi bar mitzvah“, a glumit el.

Fostul premier a renunţat la vînătoare cînd a fost ales în funcţie, de teamă că va stârni controverse. Însă el a vînat de cel puţin două ori de când a părăsit Downing Street.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?