Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Legendara trupă ”Leningrad” va evolua în premieră la Chișinău

17 apr. 2013,, 11:19   Showbiz
5300 0
Foto : rock-files.ru
La 20 aprilie, în incinta Centrului Internațional de Expoziții "Moldexpo" va avea loc mult așteptatul concert al uneia dintre trupele cele mai controversate ale showbizului rusesc – "Leningrad", informează NOI.md. Notabil este faptul că echipa lui Serghei Șnurov va evolua pentru prima dată în fața publicului chișinăuian. Organizatorii concertului le garantează spectatorilor o mulțime de emoții pozitive.

Pe parcursul celor 16 ani de existență, formația a lansat 17 albume de studio, 80 de videoclipuri muzicale, participînd la nenumărate concerte solo și festivaluri din întreaga lume. În 2008, fanii trupei au aflat vestea tristă precum că Șnurov dizolvă echipa și se dedică propriului proiect hardcore solo "Rubla", dar deja în 2010, "Leningrad" a fost reanimat și a revenit pe scenă într-o nouă componență.

În prezent, trupa "Leningrad" include 16 membri, recent fiind primită solista Alisa Vox-Burmistrova, care a înlocuit-o pe vocalista Iulia Kogan în timpul cînd aceasta se afla în concediu de maternitate. Se zvonește că la Chișinău vor evolua concomitent ambele vocaliste ale formației.

În ultimii trei ani, trupa "Leningrad" a lansat albumele "Henna", "Focul veșnic", "Peștele" și cea mai recentă realizare "Leningradul de seară", care constă din versiunile instrumentale ale melodiilor vechi și noi, iar liderul proiectului – Serghei Șnurov, a reușit să joace cîteva roluri în film, să creeze o serie de proiecte documentare la televiziune și să pregătească o expoziție a propriilor picturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?