Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

ANRE anunță concurs de selectare a membrilor Consiliului de experţi

18 ian. 2017,, 11:30   Societate
3482 2

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță concurs de selectare a membrilor Consiliului de experți, notează NOI.md.

Potrivit unui comunicat emis presei, la concurs pot candida profesioniști și reprezentanți ai mediului academic care au o vechime în muncă de cel puțin 10 ani în sectoarele reglementate de Agenție.

Persoanele interesate vor depune în mod obligatoriu curriculum vitae și copia documentelor ce confirmă experiența profesională.

Termenul de depunere a documentelor pentru participarea la concurs este 3 februarie 2017, ora 17.00.

Locul depunerii documentelor pentru participarea la concurs: mun. Chișinău, str. Columna 90, bir. 202, tel. 0 22 852 948 sau la adresa de e-mail: aplesca@anre.md

Consiliul de experţi constituie un organ colegial consultativ pe lîngă ANRE pe probleme din sectorul energetic şi al serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare.

Consiliul consultativ are ca scop dezvoltarea și promovarea parteneriatul între ANRE, societatea civilă şi sectorul privat, în vederea creşterii nivelului de transparenţă a hotărîrilor ANRE și consolidării participării părţilor interesate în identificarea şi realizarea priorităţilor strategice ale ANRE.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?