X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Aliona Moon a început promovarea piesei cu care va evolua la Eurovision 2013

29 mar. 2013,, 13:32   Economie
4048 0
Foto : interakt.md
Peste 200 de tineri au venit în faţa Arcului de Triumf din centrul Chișinăului pentru a o susţine pe reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, Aliona Moon, în acţiunea publică de promovare a piesei cu care va evolua la concurs. Astfel, cei prezenți au lansat spre lună o mie de lanterne veneţiene roşii, galbene şi albastre – culorile drapelului Republicii Moldova. Acțiunea reprezintă primul pas spre susţinerea interpretei în cadrul campaniei “O mie de lumini spre lună”, iar imaginile lampioanelor vor fi alese pentru genericul prezentării interpretei noastre la Eurovision 2013.

"Luna simbolizează puterea feminină. Este o legătură foarte strînsă între piesă şi numele meu, pentru că eu cînt despre o femeie puternică, universală", a spus Aliona Moon.

Pentru a încuraja tinerii şi a încinge atmosfera, în deschiderea evenimentului a evoluat finalistul Eurovision Junior 2012, Denis Midone, dar și producătorul Alionei, Pavel Parfeni, care a interpretat piesa ”Lăutar”, cu care a evoluat la Eurovision 2012.

La final, Aliona Moon le-a mulţumit fanilor pentru susţinere.

Reprezentanta Moldovei la Eurovision va evolua cu numărul 12, în prima semifinală, care va avea loc pe 14 mai 2013 la Malmo, Suedia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?