Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

O adolescentă a fost mușcată de cîinele familiei Obama

13 ian. 2017,, 08:50   Externe
3058 1

O adolescentă venită în vizită la Casa Albă, prietenă a Maliei Obama, a fost mușcată de față de cîinele familiei prezidențiale.


Potrivit presei, tînăra de 18 ani s-a aplecat și a vrut să îl sărute pe unul dintre cîinii președintelui Obama, iar acesta s-a înfipt cu dinții în fața ei.

Medicii de la Casa albă i-au acordat îngrijirile medicale necesare tinerei. Mușcătura nu este deloc una gravă, însă este foarte posibil ca fata să rămână cu o cicatrice pe obraz, ceea ce nu-i convine deloc acesteia.

Fata, al cărei nume nu a fost făcut public, a postat o imagine pe rețelele de socializare, alături de care scrie ”Îl urăsc pe Sunny (n.r. câinele președintelui). Maliei i se pare amuzant”.

Președintele american în exercițiu, Barack Obama, se va muta în curînd de la Casa Albă ca să-i facă loc succesorului său, Donald Trump. Dar unde va locui familia Obama?

După opt ani la Casa Albă, familia Obama urmează să se mute oficial chiar în ziua învestirii lui Donald Trump, la 20 ianuarie.

Președintele american în exercițiu a declarat că nu va pleca la Chicago, așa cum credeau mulți, ci va rămîne la Washington după încheierea celui de-al doilea mandat, pentru ca fiica lui cea mică, Sasha, să poată să-și termine liceul aici. Potrivit Politico, familia Obama și-a pregătit deja noul domiciliu și a închiriat o vilă imensă de lux, în Kalorama, Washington D.C. Aceasta are nouă dormitoare și opt băi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?