Filip estimează că 2017 va fi un an economic bun pentru Moldova

Filip estimează că 2017 va fi un an economic bun pentru Moldova

Prim-ministrul Pavel Filip si-a exprimat, în debutul ședinței de Guvern de astăzi, convingerea că anul acesta debutează în condiții net mai bune decât cele din 2016 și a solicitat autorităților să se concentreze pe acțiunile prioritare pentru anul 2017.


Potrivit premierului, dacă annul 2016 a fost un an al stabilizării țării și al dezamorsării unei crize economice și sociale, atunci anul 2017 trebuie să devină un “an al dezvoltării și al creșterii economice".

Pavel Filip a subliniat că e nevoie stringentă de o serie de reforme în domenii vitale precum sănătatea, domeniul social sau educația.
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

Boris 12 ian. 11:10

Filipe, calculele se fac la sfirsit de an, dar nu la inceput. Inteleg ca te-ai bazat pe cresterile economice din 2016, pe veniturile mai mari de la vama cu peste 1,5 miliarde de lei, pe veniturile mai mari de la FISC, insa in decembrie vom vedea ce puteti face.

miroslav 12 ian. 10:56

2016 a fost a relansarii si intoarcerii increderii... tinand cont ca in 2017 o sa vina majoritatea investitiilor deblocate, cred ca cetatenii o sa vada si o sa simta schimbarile.

Daniel 12 ian. 10:42

Cum o să lucrați așa și anul o să fie, depinde doar de Guvern și capacitatea lui de lucru, clar lucru că sunt presiuni din partea opoziției care e sălbatică după putere, dar asta e și un stimul de a demonstra eficiența .

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load