X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Amenzile pentru comercianții stradali au adus un venit de peste un MILION de lei

30 dec. 2016,, 15:00   Societate
2783 0

În contextul asigurării drepturilor consumatorilor şi a producătorilor autohtoni, poliţiştii sectorului Centru ai Direcţiei de poliţie a mun. Chişinău au demarat activităţi specifice de sancţionare a comercianţilor stradali specializaţi în realizarea produselor din carne şi a lactatelor, transmite NOI.md


Astfel, comercianţii care nu au putut demonstra provenienţa produselor sau nu au prezentat actele obligatorii de calitate, au fost sancţionaţi conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

Este de menţionat că, pe parcursul anului curent, doar în raza sectorului Centru al Capitalei, au fost întocmite 1 050 procese-verbale pentru desfăşurarea activităţii ilicite de întreprinzător, 174 de procese-verbale pentru achiziţionarea, păstrarea, transportul spre comercializarea ilegală a valorilor material şi 635 de procese-verbale pentru realizarea mărfurilor a căror comercializare este interzisă ori limitată, fiind aplicate amenzi în sumă totală de 1 182 600 de lei.

Poliţia Capitalei solicită şi recomandă cetăţenilor să procure produse alimentare doar din magazinele autorizate prin lege.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?