X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Irina Molokanova rămîne ministru al finanţelor în guvernul Transnistriei

23 dec. 2016,, 12:15   Politică
3099 0

Ministrul Finanţelor din autoproclamata RMN, Irina Molokanova, numită în această funcţie de fostul lider de la Tiraspol Evgheni Şevciuk, la sfîrşitul anului 2015, îşi păstrează fotoliul şi în noul guvern condus de Alexandr Martînov.

Un decret în acest sens a semnat ieri noul preşedinte al Transnistriei, Vadim Krasnoselski. Molokanova a condus Ministerul Finanţelor şi în perioada 2007-2012 şi are o experienţă bogată.

Din vechea componenţă a cabinetului de miniştri preşedintele a mai lăsat-o în funcţie de ministrul Protecţiei Sociale şi Muncii, Elena Kulicenko.

În acelaşi timp, în funcţia de ministru al Agriculturii şi Resurselor Naturale a fost numit preşedintele comitetului parlamentar pentru complexul agroindustrial, transport, construcţii, resurse naturale şi ecologie, Efimie Kovali.

Vineri va avea loc prima şedinţă a noului guvern. Agenda de lucru include un singur subiect - "Cu privire la mecanismul de finanţare a cheltuielilor bugetare în primul trimestru al anului 2017". Proiectul de hotărîre a fost elaborat în legătură cu neintrarea în vigoare a legii bugetului anului 2017 şi cu necesitatea de a stabili un mecanism de finanţare a cheltuielilor bugetare în primul trimestru al anului nou.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?