Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

A fost numite persoanele vinovate de prăbușirea aeronavei cu fotbaliștii

21 dec. 2016,, 12:11   Externe
2654 0

Comisia boliviană pentru investigarea accidentului aviatic, soldat cu decesul fotbaliștilor și personalul clubului de fotbal brazilian „Chapecoense”, a ajuns la concluzia că de accident se fac responsabili pilotul Miguel Quiroga și compania aeriană Lamia care a organizat acest zbor.

Acest fapt l-a declarat șeful comisiei Milton Claros, relatează El Tiempo.

Se menționează că Quiroga a ignorat informația cu privire la insuficiența combustibilului înainte de a decola din Bolivia. S-a constatat, totodată, că pilotul nu a avut suficientă experiență pentru a conduce o aeronavă de acest tip.

Șeful Companiei Gustavo Vargas reținut anterior a declarat că pilotul ar fi ratat alimentarea programată, ceea ce a provocat prăbușirea aeronavei.

Avionul cu jucătorii clubului de fotbal „Chapecoense” care se deplasa din Bolivia în orașul columbian Medellin s-a prăbușit în seara zilei de 28 noiembrie. La bordul navei se aflau 68 de pasageri și 9 membri ai echipajului. Șase persoane au supraviețuit, inclusiv trei fotbaliști. Portarul echipei care a fost găsit viu, a decedat mai tîrziu la spital.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?