Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Se cere declanșarea URGENTĂ a investigațiilor împotriva miliardarului Soros

18 dec. 2016,, 23:01   Externe
4253 1

Șeriful de culoare David Clarke, care are un mare capital de popularitate în SUA, a susținut un discurs în Wisconsin, unde a cerut declanșarea urgentă a investigațiilor împotriva miliardarului George Soros și a organizațiilor patronate de acesta.


Clarke a început prin a spune că este încă stăpînit de „un sentiment de euforie" pentru ceea ce a realizat poporul american pe 8 noiembrie, cînd Trump a cîștigat alegerile prezidențiale din SUA. "Am șocat lumea!", a spus acesta.

Șeriful s-a referit în special la modul în care "rețeaua de agenții de presă mincinoase" — printre acestea numind New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC, The Huffington Post — a încercat să-i compromită, prin răspîndirea de minciuni, pe Donald Trump și pe Mike Pence, vicepreședintele SUA.
Aceste instituții continuă chiar și acum activitatea de sabotare și subminare a președintelui ales și a vicepreședintelui.

El a mai spus că membri ai Congresului cer inițierea de investigații pentru a se afla dacă Rusia a influențat alegerile din SUA, în acest sens neexistînd nicio dovadă, însă nu se cere nicio investigație împotriva celor care s-au implicat activ în deturnarea procesului electoral și incitarea la violență.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?