X 
Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4014

Banca de Economii se numără printre băncile cu nivel înalt de încredere între statele GUAM

20 mar. 2013,, 09:22   Economie
2711 0
Foto: protv.md
SA “Banca de Economii” a obţinut Premiu de Onoare în cadrul concursului „Cele mai bune bănci GUAM – 2012”, la nominalizarea “Banca cu nivel înalt de încredere între ţările – membre GUAM”. Potrivit serviciului de presă al “BEM”, “Banca de Economii” a fost distinsă în premieră în cadrul concursului „Cele mai bune bănci GUAM”, iar acest premiu reprezintă un indicator foarte important al calităţii imaginii instituţiei şi reflectă efortul depus de bancă la consolidarea notorietăţii brandului “Banca de Economii” în republică şi peste hotarele ţării.

“Cele mai bune bănci GUAM -2012” se află la a treia ediţie, fiind un concurs internaţional, iniţiat de către Organizaţia Internaţională pentru Democraţie şi Dezvoltare GUAM, din care face parte şi Republica Moldova. În anul 2013, “Banca de Economii” a mai fost distinsă cu Premiul Mare “Mercuriul de Aur” la categoria "Instituții Financiare. Produse şi Servicii", nominalizarea “Responsabilă Social”. Tot în anul 2013, Comitetul Naţional Olimpic i-a oferit Băncii un premiu de onoare pentru aportul instituţiei la dezvoltarea sportului în Republica Moldova.

De menţionat că, în cei 72 de ani de activitate, “Banca de Economii” şi-a extins spectrul de servicii prestate şi reţeaua bancară. În prezent, “Banca de Economii” deţine cea mai extinsă reţea bancară din Republica Moldova, care cuprinde peste 570 subdiviziuni în întreaga ţară, situîndu-se pe locul întîi între băncile din Moldova, raportat la mărimea reţelei teritoriale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?