Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Ducesa de Cambridge ar prefera un băiat, iar prinţul William o fetiţă

18 mar. 2013,, 09:30   Externe
2232 0
Foto : diariopanorama.com
Ducesa de Cambridge îşi doreşte un băiat, în timp ce soţul ei, prinţul William, ar prefera ca primul lor copil să fie o fetiţă, a afirmat un soldat cu care viitoarea mamă a discutat câteva minute duminică, în timpul unei ceremonii desfăşurate în Hampshire cu ocazia sărbătorii Sf Patrick, sfîntul patron al irlandezilor, informează AP şi EFE.

Ducesa de Cambridge şi Prinţul William nu se înţeleg atunci cînd vine vorba de sexul viitorului copil. 'Mi-ar plăcea să am un băiat, iar William îşi doreşte o fată', i-ar fi spus Catherine lui Lee Wheeler , un tînăr de 29 de ani, membru al Primului Batalion de Gardă Irlandez, care face parte din armata britanică.

Însărcinată în luna a cincea, ducesa a fost îmbrăcată în verde, culoarea tradiţională a sărbătorii de St. Patrick, şi avea o broşă reprezentând un trifoi. Ea a dăruit cîte un ram de trifoi soldaţilor participanţi la ceremonia care a avut loc la o cazarmă din sudul Angliei.

Ziua a fost marcată şi de un incident minor: tocul unui pantof al ducesei a rămas blocat, pentru scurt timp, în capacul unui canal de scurgere.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?