Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Porniți spre Turcia și Ucraina, s-au trezit cu dosare penale pentru acte false

13 mar. 2013,, 17:59   Societate
3186 0
Foto: forum.md
Călătoria a doi cetățeni moldoveni spre Ucraina și, respectiv, Turcia, a fost întreruptă de oamenii legii, după ce aceștia s-au legitimat în baza unor acte de identitate false. Poliţiștii de Frontieră le-au întrerupt călătoria, întocmindu-le acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru uz de fals în documente şi tentativa trecerii ilegale a frontierei de stat, relatează NOI.md.

Primul dintre cazuri a avut loc în seara zilei de ieri la Secţia control de frontieră Tudora. Șoferul unui Audi A6, înmatriculat în Italia, a înmînat spre control actele de călătorie şi de însoţire ale mijlocului de transport, în urma cărora s-a stabilit că împuternicirea notarială a automobilului înregistrat este falsă.

În cel de-al doilea caz, un pasager al rutei aeriene Chişinău-Istanbul a fost reţinut pentru faptul că deţinea asupra sa un document contrafăcut. Comportamentul tînărului de 21 ani, a dat de bănuit poliţiştilor de frontieră. Astfel, în timpul controlului adițional, poliţiştii de frontieră au depistat un paşaport românesc falsificat.

De la începutul anului, angajaţii Poliției de Frontieră au reuşit să prevină 53 tentative de trecere a frontierei de stat în baza documentelor false şi falsificate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?