Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Vitalie Briceag: În abuzurile de la "Moldtelecom" ar putea fi implicată conducerea acesteia

28 feb. 2013,, 16:07   Societate
10021 1
Foto: flux.md
În abuzurile şi crimele comise la "Moldtelecom", cel mai probabil, este implicată conducerea de vîrf a întreprinderii. Astfel a comentat acţiunile de joi ale poliţiei, care a efectuat o percheziţie în oficiul central al companiei, şeful Direcţiei de combatere a infracţiunilor din cadrul MAI, Vitalie Briceag.

Acesta a relatat pentru "Infotag", că în total sînt efectuate, concomitent, 30 de percheziţii în contabilităţile întreprinderii şi în cabinetele unor funcţionari.

"Dosarele penale, privind cazurile de falsificare a documentelor, abuzurile de serviciu, spălarea de bani, eschivarea de la plata impozitelor, au fost intentate încă în urmă cu două luni", spune Briceag, menţionînd că "pentru menţinerea ordinii publice şi a posibilităţii de a lucra în linişte, colaboratorii sînt însoţiţi de efectivul înarmat".

Între timp, toate ghişeele din sălile "Moldtelecom"-ului funcţionează în regim normal pentru deservirea clienţilor. Cu şase zile în urmă, colaboratorii Centrului Naţional Anticorupţie, care au efectuat percheziţii în oficiul central al Inspectoratului Fiscal, la Ministerul de Finanţe şi în unele cabinete ale Guvernului, erau însoţiţi de angajaţi ai brigăzii cu destinaţii speciale. Ca urmare a percheziţiilor, a fost arestat şeful IFPS, Nicolae Vicol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?