X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Alexandr Rosenbaum: Eu nu am de gînd să părăsesc scena

26 feb. 2013,, 15:49   Showbiz
4994 2
Foto: noi.md
Ieri, 25 februarie, la Chișinău a avut loc un concert al lui Alexandr Rosenbaum – ”Vpered v proșloe” (Înainte spre trecut ...). Evoluția a durat aproape trei ore și a constat din două părți. Publicul a fredonat melodiile împreună cu interpretul, fiecare cîntec întîmpinîndu-l cu aplauze. La rîndul său, cîntărețul a bucurat publicul nu doar cu hituri deja cunoscute, cum ar fi "Vals Boston", dar și a recitat o poezie scrisă de el recent.

Potrivit lui Alexandr Rozenbaum, genericul concertului nu a fost ales întîmplător.

"Înainte spre trecut – asta spune totul. Eu îmi doresc foarte mult ca noi, mergînd înainte, să luăm doar ce e bun din trecut", a spus el într-un interviu oferit jurnaliștilor. "Fiecare concert al meu comportă ceva nou. Eu mă strădui să includ cîteva piese noi. Trebuie să creștem în toate sensurile, atît în termeni de creativitate, cît și tehnici", a adăugat cantautorul.

Alexandr Rozenbaum le-a împărtășit jurnaliștilor gîndurile sale despre estrada actuală și despre preferințele tinerilor de astăzi. "Îmi pare rău pentru tineri. Chiar și la Festivalul de la San Remo nu a fost niciun cîntec decent. Azi, spre regret, e foarte greu să găsești ceva frumos, interesant, melodic, inteligent. Noi aveam o muzică diferită de cea de azi, noi ascultam ”The Beatles” - muzica lor era pentru inimă și suflet", a spus cîntărețul.

De remarcat că, la concertul de ieri seara, Alexandr Rosenbaum nu doar a cîntat, ci și a recitat unele dintre versurile sale. În special pentru NOI.md, artistul a recitat una dintre creațiile sale preferate, pe care le puteți vedea în videoclipul nostru.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?