X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Sediul Filialei Teritoriale PL din raionul Teleneşti a fost devastat

25 feb. 2013,, 18:06   Politică
4704 2
Fotо: moldovenii.md
Sediul Filialei Teritoriale PL din raionul Teleneşti a fost devastat noaptea trecută de către persoane necunoscute. Acestea au forțat ușa și au pătruns în interior. Potrivit preşedintelui filialei PL din Teleneşti, Valerian Bejan, tot el vicepreședinte al raionului, aparent, hoţii n-au sustras nimic. Liberalii s-au adresat poliției, care investighează cazul, relatează NOI.md.

„Dimineaţa, cînd am ajuns la sediul partidului, am găsit deschisă uşa de la intrare, care fusese spartă. Persoane necunoscute au lăsat o dezordine de nedescris. Au răscolit prin toate lucrurile care erau în birouri, cu siguranţă au căutat ceva”, a spus Valerian Bejan. Totuși, potrivit lui, hoții n-au sustras nimic, pentru că n-au observat dispariția unor bunuri sau acte din interiorul sediului.

Preşedintele filialei PL a precizat că a fost depusă o plîngere la poliţie, iar cazul este investigat. În context, formațiunea condamnă acţiunile de hărţuire şi intimidare îndreptate asupra filialelor PL din teritoriu şi solicită instituţiilor abilitate să investigheze cazul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?