X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Viorel Chetraru: În curînd vor apărea și alții, din alte partide…

25 feb. 2013,, 17:11   Politică
8030 7
Foto: europalibara.org
Directorul Centrului Național Anticorupție, Viorel Chetraru, promite noi dosare cu implicarea demnitarilor de stat. Șeful CNA a declarat într-un interviu pentru publicația „Timpul” că, după inițierea a trei dosare în cazul șefului fiscului, Nicolae Vicol, și ale miniștrilor Andrei Usatîi și Boris Focșa, „în curînd vor apărea și alții, din alte partide”, relatează NOI.md.

„Într-o singură lună, am pornit dosare penale contra a doi judecători. Mai avem șase cazuri care vizează conducători de rang înalt din diferite partide. Nu sînt eu vinovat că dosarul ministrului Andrei Usatîi a fost încheiat primul. În curînd vor apărea și alții, din alte partide…”, a spus Chetraru. Directorul CNA a refuzat să spună nume, dar a menționat că aceștia sînt exponenții diferitelor partide, mai puțin ai PCRM, și asta deoarece „comuniștii de patru ani nu mai sînt la putere și am epuizat tot ce am avut în privința lor”.

„V-am spus că urmează să apară alte dosare în care sînt vizați și exponenții altor partide, și alți reprezentanți ai PD. Dacă vom căuta care și de al cui e, niciodată n-o să scoatem la capăt dosarele astea”, a conchis Viorel Chetraru în interviul acordat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?