Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Un vameș și un inspector fiscal din nordul țării, prinși beți la volan

25 feb. 2013,, 11:21   Societate
3586 0
Foto : timpul.md
Un vameș și un inspector fiscal din nordul țării au fost prinși, în weekendul trecut, în stare de ebrietate la volan. Angajatul Serviciului Vamal şi cel al Inspectoratului Fiscal Briceni se aflau printre cei 11 conducători auto suspectaţi că ar fi consumat alcool înainte de a urca la volan. În total, în perioada 22-23 februarie, agenţii de circulaţie din toată ţara au pornit 109 proceduri de contracarare a şoferilor băuţi, relatează NOI.md.

În noaptea de 23 februarie, un efectiv de cinci echipe mobile a poliţiei rutiere a fost antrenat în depistarea şoferilor care conduc unităţi de transport în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică. Astfel, în raioanele de nord ale ţării au fost stopate şi verificate 94 de unităţi de transport. 11 dintre șoferii acestora, printre care și cei doi funcționari, conduceau după consumul băuturilor alcoolice.

Per total, pe parcursul desfăşurării operaţiunii „Zero grade” de către subdiviziunile teritoriale ale poliţiei rutiere, au fost depistaţi 60 conducători auto suspectaţi de întrebuințarea băuturilor alcoolice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?