Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Lupu își schimbă poziția: Negociem acordul AIE după demisia lui Filat și a mea

21 feb. 2013,, 12:24   Politică
15503 8
Foto: noi.md
Deși în această dimineață președintele Parlamentului îl îndemna pe prim-ministrul Vladimir Filat să-și dea demisia în cazul în care nu acceptă să inițieze negocieri pe marginea acordului AIE, liderul PDM și-a schimbat poziția. Acum cîteva minute, acesta a condiționat renegocierea acordului AIE cu demisia concomitentă a premierului Vlad Filat și sa, notează NOI.md.

„Am auzit diverse comentarii și poziții prin care s-a încercat să se evită accentele puse de mine. Situația o văd în felul următor: pasul întîi – demisia necondiționată a prim-ministrului, pasul al doilea – îmi prezint demisia personal și doar după asta vom avea posibilitatea să identificăm unele soluții de compromis”, a spus Lupu.

În dimineața zilei de azi, Marian Lupu a chemat colegii din PLDM la renegocierea acordului AIE, specificînd că, dacă acest lucru nu se întîmplă, premierul trebuie să-și dea demisia. În replică, liberal-democrații au declarat că Guvernul este funcțional, iar renegocierea acordului AIE va începe în curînd, fără a specifica dacă premierul va renunța la funcție.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?