X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

În 2013 Moldova va continua cooperarea activă în cadrul CSI.

14 feb. 2013,, 13:09   Economie
2844 0
Foto: cis.minsk.by
În 2013 Moldova va continua cooperarea activă în cadrul Comunității Statelor Independente. Această certitudine a fost exprimată de către secretarul executiv al CSI, Serghei Lebedev, la o reuniune a Comitetului Executiv cu Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Galbur.

Pe durata dialogului au fost puse în discuţie o serie întreagă de aspecte legate de participarea Republicii Moldova la activitatea CSI. Interlocutorii au subliniat contribuția republicii la dezvoltarea proceselor de integrare în domeniul economiei și comerțului bilateral, precum şi a acelora din sfera socială și culturală.

La întrevedere s-a subliniat, că Republica Moldova face parte din Acordul cu privire la Zonă liberă de comerț şi că a susținut inițiativa de a declara în CSI anul 2013 ‒ An al culturii ecologice și al protecţiei mediului înconjurător, precum și faptul, că reprezentanții săi iau parte în mod activ la lucrările Consiliului Economic al Adunării Generale Interparlamentare, dar şi la cele ale Adunării Permanente a miniștrilor de finanțe ai statelor CSI și a altor organisme ale CSI.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?