X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Daniel Racoviţă: Un creator de modă trebuie să revoluţioneze moda cu ceva, nu doar să lanseze cîteva colecţii

12 feb. 2013,, 13:00   Showbiz
10152 0
Foto: noi.md
Designer, sportiv, scriitor, pictor, actor şi compozitor – toate acestea se pot combina într-un singur om. Este vorba despre tînărul creator de modă Daniel Racoviţă. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru NOI.md, Daniel a mărturisit de ce a ales lumea modei şi cum un designer necunoscut poate deveni un brand cunoscut.

“A fi creator de modă înseamnă să impui stiluri vestimentare la nivel internaţional, să revoluţionezi moda cu ceva, nu doar să lansezi cîteva colecţii, să ai cîteva prezentări internaţionale şi gata – te poţi numi creator”, a spus Daniel.

Potrivit lui, un designer nu poate avea doar o singură colecţie. “Dacă nu-ți ajung bani de ţesătură, ia un palton vechi de la bunica şi creează. Dacă ai făcut o rochie, nu te opri – mai fă una. Dacă ai făcut o colecţie, nu te opri – mai fă una”, a adăugat modelierul.

Daniel a menţionat că un designer trebuie să fie pasionat de artă. “Marea pasiune a vieţii mele a fost şi este moda. Cu toate că am făcut şi sport de performanţă – am fost multiplu campion la sambo – , virusul modei, în sensul bun al cuvîntului, l-am avut toată viaţa”, a mărturisit Daniel.

Racoviţă spune că visul lui este deschiderea unui Fashion House în Chişinău. “Eu îmi iubesc ţara şi vreau să creez aici. Gurile rele spun că în Moldova nu poţi face nimic, că nu poți avea venit şi că oamenii nu prea au interes, însă eu sînt de altă părere. Trebuie să ştii cum să-ţi promovezi produsul şi atunci fii sigur că totul îți va reuși", a conchis Daniel.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?