Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4037

Carla's Dreams vine cu o piesă pe care doar cei îndrăgostiţi o pot înţelege

7 feb. 2013,, 17:27   Showbiz
6473 0
Foto : allfun.md
Proiectul Carla's Dreams şi-a lansat noul produs muzical dedicat tuturor îndrăgostiţilor. Noul single este o piesă lirică interpretată în limba rusă. “Este vorba despre o piesă care creează imagini, imagini dulci, ce caracterizează atît erotismul, cît şi sentimentele care stau la baza iubirii”, a menţionat interpretul pentru NOI.md.

La doar o zi de la lansare, piesa a primit un feedback pozitiv din partea ascultătorilor şi foarte multe comentarii. La moment, piesa a acumulat circa 19 000 de vizualizări pe YouTube.

Potrivit artistului, în cîteva zile va fi lansat şi videoclipul la piesa dată. “Pregătim o surpriză pentru toţi. Pot să spun că videoclipul va fi unul deosebit”, a mai adăugat el.

Artistul spune că planurile artistice nu se opresc aici. „Pregătim încă o lansare, este vorba despre o piesă la care ţinem foarte mult. Mai lucrăm paralel la încă un clip. Mai avem şi proiecte în străinătate şi cîteva duete interesante, despre care voi anunţa pe la sfîrşitul lunii februarie – începutul lunii martie”, a adăugat Carla's Dreams.

Proiectul “Carla’s Dreams” a luat naştere pe 21 ianuarie 2012 în anonimat absolut. Solistul trupei cîntă în scenă cu faţa ascunsă şi niciodată nu acordă interviuri posturilor TV.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?