X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4043

„Franzeluţa” neagă majorarea preţurilor la pîine

4 feb. 2013,, 16:44   Economie
4639 0
Foto: voceabasarabiei.net
SA “Franzeluţa” neagă informaţia apărută în presă despre majorarea preţurilor la unele tipuri de pîine. Potrivit responsabililor din cadrul întreprinderii, este vorba despre diversificarea sortimentului, şi nu despre majorarea preţurilor la producţia fabricată pînă în prezent. Potrivit unui comunicat emis de “Franzeluţa”, pîinea tradiţional fabricată la această întreprindere este comercializată la un preţ neschimbat de-a lungul anilor, cu toate că combinatul suportă cheltuieli suplimentare din cauza preţurilor în creştere la făina de grîu.

Totodată, în scopul satisfacerii mai depline a solicitărilor parvenite de la cumpărători, întreprinderea completează permanent sortimentul producţiei fabricate cu noi tipuri de pîine. Astfel, doar anul trecut, lista produselor de panificaţie a fost completată cu: „Botanica”, Bucovina”, Haiduc”, „Glia”, „Ciobănaş”, Cuptoraş” etc. De la începutul anului curent, în reţeaua comercială este livrată pîinea „De grîu”, „De ţară”, „Vatra”, „Riga”, „Orăşenească plus” fabricată după rețetă nouă, ea conţinînd mai multe ingrediente care îmbunătăţesc calităţile gustative ale noilor produse. Pîinea socială „Chişinău”, Codru” este comercializată la acelaşi preţ de 1,50 lei.

La preţurile fixate anterior se comercializează şi pîinea „Bucovina”, Preferată”, „Botanica”, Haiduc”, „Borodinschi” şi multe altele. Directorului întreprinderii, Victor Cojocaru, a menţionat că întreprinderea nu intenţionează să majoreze preţurile la aceste şi alte produse de panificaţie, urmînd şi în continuare să completeze sortimentul cu noi feluri de pîine.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?