X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Șoferul unui camion, reținut la Criuleni cu o tonă de motorină de contrabandă

25 ian. 2013,, 13:54   Societate
4011 3
Foto: customs.gov.md
Colaboratorii vamali din cadrul postului vamal intern de control Criuleni 14 au reţinut un mijloc de transport care transporta ilegal aproximativ o tonă de motorină. Combustibilul era depozitat într-un rezervor din partea dreaptă a cap-tractorului unității de transport de model MAN, care s-a prezentat la postul vamal, relatează NOI.md.

Șoferul camionului, prezentîndu-se la pista de control a postului vamal, a declarat că nu deține bunuri transportate, iar în declaraţia vamală a consemnat lipsa bunurilor spre declarare. Acționînd în baza analizei de risc, vameșii au dispus efectuarea controlului detaliat, decizie căreia şoferul i s-a opus, insultînd şi ameninţînd colaboratorii vamali.

În urma controlului detaliat, în partea dreaptă a cap-tractorului a fost depistat un rezervor suplimentar plin cu lichid de un miros specific motorinei, neconectat la sistemul de alimentare a motorului.

La moment, marfa transportată ilegal a fost reţinută. Pe acest caz a fost pornită o anchetă pentru a stabili circumstanţele săvîrşirii infracţiunii, iar în funcţie de gravitatea acesteia – și amenda pe care o riscă şoferul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?