X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Ambasadorul Moldovei în Rusia și-a început misiunea oficială

24 ian. 2013,, 16:59   Politică
3348 0
Foto : jurnal.md
Ambasadorul Republicii Moldova în Federaţia Rusă, Andrei Galbur, și-a început astăzi misiunea oficială în statul de reședință.

Ceremonia de înmînare a scrisorilor de acreditare preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a avut loc astăzi la reşedinţa prezidenţială de la Kremlin.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, pe lîngă ambasadorul moldovean, în cadrul ceremoniei şi-au prezentat astăzi scrisorile de acreditare ambasadori ai altor 18 ţări.

Referindu-se la relaţiile cu țara noastră, Putin a spus că „acestea se dezvoltă în baza prieteniei şi legăturilor spirituale dintre ambele ţări, atît pe plan bilateral, cît şi în cadrul CSI”. De asemenea, el a exprimat disponibilitatea Federaţiei Ruse de a contribui la soluţionarea conflictului transnistrean.

În cadrul discuţiilor protocolare dintre Galbur şi Putin, ambasadorul moldovean a spus că obiectivul său în cadrul acestui mandat „este de a dezvolta relaţii de parteneriat multidimensional cu Federația Rusă”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?