X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Natalia Barbu a petrecut Crăciunul la Miami, iar Dan Balan pe o insulă

9 ian. 2013,, 17:29   Showbiz
5091 2
Foto : ratestogo.com
După ce şi-au încheiat evoluările la festivităţile corporative de Revelion, vedetele şi-au permis să se odihnească de Crăciun. În prima jumătate a lunii ianuarie, artiștii zboară, de obicei, care şi unde.

Natalia Barbu, interpreta din Moldova, se odihneşte nu pentru prima oară la Miami. În acest an, artista a hotărît nu doar să se odihnească, ci să şi lucreze la studioul muzical local. Acum, Natalia se pregătește intens pentru concursul Eurovision Song Contest 2013. "Miami e orașul visurilor mele. Este un loc bun pentru a lucra la studio" ‒ a scris vedeta pe blog-ul său, plasînd, conform tradiţiei, cîteva fotografii de-ale sale.

În planurile de vacanţă ale Getei Burlacu pentru Crăciunul din acest an nu au intrat înotul și băile de soare, ea a preferat să schieze. Artista a plecat cu întreaga familie în România.

Tînărul interpret Ionel Istrati a ales pentru vacanţa de Crăciun odihna activă. Împreună cu prietenii săi cîntăreţul a plecat la stațiunea de schi Bukovel din Ucraina.

Interpretul Dan Balan a întîlnit Crăciunul pe o insulă, fără să divulge, ce-i drept cu cine.

Olia Tira şi-a petrecut Crăciunul, acasă, la Chişinău, în sînul familiei și al prietenilor. Cîntăreața de operă Olga Busuioc și soțul ei, solistul formaţiei «Akord» Igor Stribitschi au decis să petreacă aceste zile de sărbătoare acasă.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă la Chişinău au sosit artiştii Sasha Lopez with Ale Blake & Broono. Trupa a susţinut un concert în unul din cluburile chişinăuiene, iar de Crăciun au plecat cu toţii în Austria.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?