X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Natalia Barbu îşi dezvăluie secretele

3 ian. 2013,, 11:50   Showbiz
5427 2
Foto: facebook.com
Interpreta Natalia Barbu este decisă să plece la Eurovision 2013. După ce a anunţat că nu va participa la preselecţia naţională a Eurovisionului pe motiv că noul regulament al concursului nu îi permite acest lucru, artista a declarat că va participa la preselecţia din România.

Piesa cu care va participa la concurs se numeşte „Confession”. Single-ul a fost lansat astăzi pe canalul You Tube.

„Am fost foarte criticată şi judecată, în ultimii ani, pentru relaţia mea, iar muzica şi munca mea mereu rămîneau pe planul doi în revistele de scandal, luptam din răsputeri să demonstrez că pot să fac mai mult, că am un talent, că am o voce, că vreau să mă fac auzită, dar tot ce vedeau unii erau hainele sau bijuteriile pe care le purtam. Eram judecată pentru că poveste mea de iubire este diferită de cea a altor fete, eram comparată cu alte cupluri, iar relaţia mea văzută ca una predestinată eşecului în cel mai scurt timp. Despre toate aceste trăiri, emoţii şi sentimente este noua mea piesă – Confession”, a scris Natalia pe pagina sa de Facebook.

Potrivit artistei, piesa are şanse mari să ocupe un loc fruntaş la Eurovision 2013.

Natalia Barbu a participat la Eurovision pentru Republica Moldova la Helsinki în anul 2007 şi a reuşit să intre în top 10 cu piesa" Fight".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?