Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

REŢETA ZILEI: Mălai cu magiun

25 iun. 2023,, 18:30   Externe
4269 0

Mod de preparare:

Se prepară mălaiul după reţeta „Mălai”. Cînd mălaiul se răceşte, se taie în două straturi. Stratul de jos se unge cu magiun, se presară cu nuci şi se acoperă cu al doilea strat. Deasupra se presară cu zahăr tos. Se serveşte tăiat romburi sau pătrăţele. Se garniseşte cu fructe glasate (pepene galben, mere, gutui).

Ingrediente pentru 1 kg de produs:

  • 2 pahare făină de porumb,
  • 1 pahar plin cu vîrf făină de grîu,
  • 2 pahare lapte,
  • 3 linguri zahăr,
  • sare,
  • vanilină,
  • un vîrf de cuţit de bicarbonat de sodiu,
  • 4 linguri unt,
  • 1/2 lingură ulei,
  • 2 ouă,
  • 1/2 pahar magiun,
  • 2 linguri zahăr tos,
  • 1/2 pahar miez de nucă,
  • 1 ou.
    1
    0
    0
    0
    0

    Adăuga comentariu

    500

    Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

    La ce etnie vă atribuiți?