Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Băsescu: are nevoie de mască de oxigen

29 ian. 12:45   Externe
2394 0

Traian Băsescu a fost internat în spital, vineri seară, la secția Boli Infecțioase, după ce medicii au stabilit că suferă de viroză pulmonară.

Aflat în Spitalul Militar din București încă de vineri seară, unde a fost internat în secția de Boli Infecțioase, fostul președinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu, se simte mai bine, anunță realitatea.net

Medicii l-au diagnosticat cu gripă de tip A. Cu toate că surse apropitate fostului președinte spun că, duminică, acesta s-a simțit mai bine, el are plămînii afectați, vorbește cu dificultate și are nevoie de mască de oxigen.

"Ne-a luat și pe noi prin surprindere această evoluție și l-am contactat, i-am transmis că sîntem cu gîndurile alături de domnia sa. Îi urăm multă sănătate", a declarat europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

Potrivit apropiaților, Traian Băsescu suferă și de ateroscleroză și hipertensiune.


Nu este însă prima dată cînd fostul președinte romîn se confruntă cu probleme de sănătate. În luna martie 2022, Traian Băsescu a ajuns la spital, la Bruxelles, după ce a suferit mai multe complicații medicale. La cîteva zile, soția sa, Maria Băsescu, a anunțat că acesta a fost externat.

2
3
1
5
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?