X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Abonamente gratuite pentru mai mulți elevi ai claselor primare din capitală

22 sep. 2023,, 19:45   Capitala
3480 0

În noul an de studii, pentru elevii claselor primare au fost tipărite cu 7000 de abonamente la transportul public mai mult, comparativ cu anul trecut.

Purtătoarea de cuvînt a Direcției Generale Mobilitate Urbană, Veronica Baltag, a precizat că abonamentele gratuite pe care acești elevi le-au utilizat anul trecut sînt valabile și în luna octombrie.

„De abonamente gratuite beneficiază doar elevii caselor primare. Elevii claselor gimnaziale și liceale beneficiază de reduceri de 50% la procurarea abonamentelor de călătorie, iar studenții - de 40%.

Anul trecut, au fost emise 35 de mii abonamente, iar în anul curent s-au solicitat cu 7 mii de unități mai mult. În acest an, în total au fost tipărite 42 de mii de abonamente. Dacă numărul solicitanților va crește, vor fi tipărite și emise suplimentar alte abonamente”, a spus Baltag, notează Noi.md cu referire la radiomoldova.md.

Amintim că elevii claselor primare din municipiul Chișinău primesc anual abonamente gratuite pentru a circula cu transportul public din capitală. Acestea, dar și cele procurate la preț redus se prezintă obligatoriu împreună cu carnetul de elev sau de student.

2
1
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?