Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Medaliile de aur ale boxerilor moldoveni

20 mai. 05:00   Sport
1164 0

În perioada 14-17 mai, în orașul Yeger, Ungaria, a avut loc tradiționalul turneu internațional de box „Bornemissza” între elevi, juniori și tineri.

La categoria de vîrstă 13-14 ani, boxerii noștri au obținut trei medalii de aur și una de bronz. Egor Certîkovțev a devenit campion la categoria de greutate de 42 kg, după ce i-a învins pe ungurii Valter Kolozar și Kevin Srof, iar în finală - pe muntenegreanul Nikola Vajcevic.


La categoria 60 kg, Andrei Timoșkov a obținut medalia de aur după victoria împotriva ungurului Martin Sbervak, a slovacului David Conka și a slovenului Alex Vas.


La categoria 70 kg, Alexandru Bujor i-a învins pe ungurii Andras Horvat și Tibor Kallay, obținînd medalia de aur.


Nichita Slepoi, la categoria 40 kg, l-a învins pe ungurul Marcel Fekete, dar a cedat în fața compatriotul său Andrian Bukay, cîștigînd medalia de bronz. În lupta de start, Tudor Stratan (44 kg) a pierdut în fața muntenegreanului Mrdak Strahinja.
La categoria de vîrstă printre juniori, Cristian Ionița (80 kg) a pierdut în fața ungurului Daniel Ordasi, iar Iuliana Tiurnikova (52 kg) a pierdut în fața ungurului Luca Fazekas.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?