X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Fiecare cu bradul lui”. Grosu: ”Acest primar văd că deja intră în sărbători”

16 noi. 2023,, 10:45   Politică
4267 3

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a sugerat, la o emisiune de la Vocea Basarabiei, că autoritățile centrale, în frunte cu Guvernul, nu au de gînd să dea curs invitației primarului ales al municipiului Chișinău, Ion Ceban, de a organiza sărbători comune în această iarnă, notează noi.md cu referire la realitatea.

„… Acest primar (n.r. primarul ales Ion Ceban), care văd că deja intră în sărbători, deja caută bradul lui, bradul Guvernului…

Eu i-aș sugera să se ducă și să pună o mînă de ajutor la podul de pe Mihai Viteazul sau, dacă nu știe cum, să se ducă la podul de la Pruncul și să vadă cum se fac lucrările acolo, sau să înceapă a cumpăra luntri pentru atunci cînd plouă și să le pună în circulație…”, a precizat Igor Grosu.

Amintim că primarul ales al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat că a propus Guvernului, în special Ministerului Culturii, ca să organizeze evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă în comun. Ceban spune că autoritățile trebuie să fie unite, „mai ales cu ocazia acestor sărbători frumoase”.

În replică, reprezentanții Guvernului au spus că vor transmite invitații și recomandări referitoarea la organizarea sărbătorilor de iarnă tuturor administrațiilor publice locale. Daniel Vodă, purtătorul de cuvînt al Executivului, referindu-se la invitația lui Ion Ceban de a desfășura de comun evenimentele dedicate Crăciunului, a precizat că Guvernul nu vrea să se rezume doar la Capitală.

2
3
0
3
61

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?