TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La Dubăsari, un garaj a luat foc din cauza unui artificiu lansat incorect

La Dubăsari, un garaj a luat foc din cauza unui artificiu lansat incorect

La Dubăsari, un garaj a luat foc din cauza unui artificiu lansat incorect

Incidentul s-a produs în noaptea de Revelion în Dubăsari, într-un garaj de pe strada Lomonosov. A luat foc acoperișul garajului. În interior se afla un un automobil.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Interne al Transnistriei, pompierii care au ajuns la fața locului au deschis garajul și au împins mașina afară. Focul a fost stins în 15 minute. Potrivit versiunii preliminare a experților, incendiul ar fi izbucnit din cauza neglijării regulilor de folosire a obiectelor pirotehnice. În apropierea garajului, martorii oculari au văzut oamenii care lansau focuri de artificii.


În plus, în noaptea de Revelion la Tiraspol, în timpul lansării artificiilor a luat foc un copac uscat. Acesta a fost stins de pompieri. Iar în prima zi a lunii ianuarie, în satul Blijnii Hutor, raionul Slobozia, un luat foc un sarai cu lemne. Probabil, cauza acestuia, de asemenea, a fost pirotehnica.

În total, în perioada 31 decembrie - 1 ianuarie, în Transnistria au fost înregistrate 10 incendii. Motivul principal al situațiilor excepționale a fost folosirea neglijentă a focului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load