COVID-19 în MOLDOVA

Krasnoselski: E necesară intensificarea negocierilor în formatul „5 + 2”

Krasnoselski: E necesară intensificarea negocierilor în formatul „5 + 2”

Neînțelegerile politice de pe malul drept al Nistrului „lasă o amprentă negativă asupra procesului de negociere în problema reglementării transnistrene”.

Declaraţia îi aparţine liderului de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, şi a fost făcută de acesta într-un interviu acordat TSV, relatează publika.md.

„Cînd, timp de un an, în stat se perindă trei guverne, este foarte rău. Sînt oameni noi, oficiali, negociatori. În acest sens, este foarte greu pentru noi să manevrăm, să avem timp să ajungem la un acord cu cineva. Pînă ai convenit cu unul, el este schimbat, vine altul, procesul se reia de la început”, a remarcat el.


În același timp, liderul de la Tiraspol observă că, în ciuda „tendințelor electorale”, este necesară intensificarea negocierilor în formatul „5 + 2”, fără a admite eşecul acestuia.

„Este necesar nu numai să dezvoltăm noi acorduri, ci și să insistăm pe îndeplinirea acordurilor deja încheiate, astfel încît toate părțile la procesul de negociere să-și asume obligații pentru acest lucru”, a rezumat Vadim Krasnoselski.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load