COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În Transnistria ar putea apărea iluminat stradal pe baterii solare

În Transnistria ar putea apărea iluminat stradal pe baterii solare

În cadrul unei întrevederi extinse cu șefii administrației de stat, șeful Transnistriei, Vadim Krasnoselski, a solicitat elaborarea unui proiect de iluminare stradală pe baterii solare.

El a menționat că un astfel de proiect va fi rentabil din punct de vedere economic, deoarece cea mai mare parte a anului în Transnistria este însorită, transmite novostipmr.com.

"Avem o bună posibilitate, la noi "Electromaș" produce panouri solare pentru încălzirea apei și pentru iluminat. Trebuie să calculăm cît costă sistemul în sine, bateria solară și instalarea", a menționat el.


Directorul general al SA "Electromaș", Vladimir Trandasir, a spus că întreprinderea deja se ocupă de dezvoltarea proiectului. Pînă la jumătatea lunii martie, ei vor prezenta toate datele de calcul.

"Vom prezenta mostrele acelor aparate de iluminat pe care le putem organiza în baza întreprinderii noastre. Va fi deja prima decizie privind dotarea, primele soluții tehnice și costul estimativ al proiectului", a spus Vladimir Trandasir.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load